TalTechi Praktikakohvik

20. märts 2020 Autor: Avely Pütsep

Enne, kui maailma haaras koroona, käis osa meie tiimist väga vahval üritusel – TalTechi Praktikakohvikul!

Praktikakohvik toimus Mektory majas, oli hästi korraldatud ja kõigile pakuti ka maitsvat sööki-jooki. Praktikakohvik on üritus, kus tudengitel on võimalus umbes veerandtunnistes üks-ühele vestlustes saada oma valdkonna spetsialistidelt vahetut tagasisidet oma ootustele, pädevustele ja uurida praktikavõimaluste ning tööandjate poolt pakutavate väljakutsete kohta.

AgileWorksi esindustiim koosnes neljast spetsialistist: kaks arendajat, testija ja disainer. Nii Kaspar, Joonas, Priit kui Kärolin õppisid ka ise TalTechis ja osadel neist sai töö AgileWorksis alguse just praktikast meie juures.

Oli tõeliselt tore näha nii palju aktiivseid noori, kes soovivad teooriat praktikas rakendada. Tahtjaid meie juurde oli palju ja laua ümber käis tihe sagimine. Bänneril, mille meie UI/UX disainer Kärolin kujundas, oli välja toodud just märksõna .NET core, mis paljudes praktikantides äratundmisrõõmu tekitas. Infot sooviti nii tarkvaratestija, IT-analüütiku kui ka tarkvaraarendaja ametikohtade kohta. Võimalik, et AgileWorks leidis endale Praktikohvikult mõne uue tulevase töötaja!

Fotod: erakogu ja IT Kolledži fotograaf.